In prijs verlaagd! Pro Brow/Liner & Lash Duo Brush Bekijk groter

Brush Set Eyes & Lips

De bekronende afronding van je make-up slaagt altijd met deze kwasten set. Stel zelf je set samen.

Meer details

€ 24,00

-€ 14,00

€ 38,00

Datasheet

Verpakking Set, 2 kwasten

Meer informatie

Kies uit:
 1. Pro Brow/Liner & Lash Duo Brush :De fijne, afgeschuinde borstelharen aan het bovenste uiteinde van de kwast brengen heel precies kleur in je wenkbrauwen en langs de wimperrand. Aan het andere uiteinde van de kwast vind je een wimperborsteltje. Het borsteltje scheidt je wimpers en kamt de wenkbrauwhaartjes voor een perfecte styling door.
 2. Pro Lip Brush : De juiste kleur op je lippen is de kers op de taart van je look. Met deze kwast breng je lipstick en lipgloss in goede harmonie aan. Met de fijne punt teken je met behulp van een goede lippenstift desgewenst ook de contouren van je lippen en zorgt zo voor absoluut perfect opgemaakte lippen.
 3. Pro Full Eyeshadow Brush : Om oogschaduw over een groot oppervlak aan te brengen, heb je een volle, bossige kwast nodig. De volle, afgeronde borstelharen voegen zich perfect naar je ooglid, zo gaat het aanbrengen van de kleur met slechts één penseelstreek
 4. Pro Angled Eyeshadow Brush : De volle, zachte, fluffige, afgeronde en afgeschuinde vorm hiervan maakt hem tot een unicum. Met deze kwast breng je je oogschaduw in de ooglidplooi aan of laat je meerdere nuances naadloos in elkaar overgaan.


Professionele Kwasten van Jafra:
 • Alle kwasten zijn gemaakt van hoogwaardige, superfijne, synthetische haarvezels en krijgen in een uiterst nauwkeurig ambachtelijk proces hun perfecte vorm.
 • Synthetische haarvezels hebben heel veel voordelen: ze zijn extreem robuust, zeer elastisch en kunnen niet breken zoals natuurlijk haar.
 • Bovendien zijn ze Vegan en daarom ook heel geschikt voor mensen met allergieën.
 • Ze hebben een glad oppervlak en kunnen veel beter en perfect worden schoongemaakt, wat belangrijk is voor het hygiënisch kunnen aanbrengen van make-up.
 • Om de borstelharen te beschermen en te zorgen voor een lange levensduur van de kwasten, wordt elke kwast met een speciaal bescherm netje geleverd.
 • De bus is gemaakt van hoogwaardig aluminium in een hoogglans metallic-design en is roestvrij.
 • Het handvat is van robuust en krasvast kunststof en heeft een bijzondere, afgeplatte vorm. Daardoor ligt de kwast perfect in de hand, is niet te licht en niet te zwaar en daardoor bijzonder ergonomisch

Recensies

Schrijf uw recensie

Brush Set Eyes & Lips

Brush Set Eyes & Lips

De bekronende afronding van je make-up slaagt altijd met deze kwasten set. Stel zelf je set samen.