Jafra Deodorant

Jafra deodorant is één van de effectiefste deodoranten ter wereld. Niemand heeft graag een zweetlucht om zich heen. Met Jafra deodorant voorkom je dit.  

De beste Jafra deodoranten op een rij

1. De Jafra Antiperspirant Deodorant Roll-on is de milde deodorantroller van onze Jafra deodoranten met een sneldrogende, niet plakkende formule en tweevoudige werking:

  • Als antiperspirant beschermt hij de hele dag tegen transpiratie zonder de huid te irriteren
  • Deze Jafra deodorant laat hij een zachte geur na op de huid voor een langhoudend fris gevoel de hele dag door of tijdens het sporten.
  • Bij Jafra is de Antiperspirant Deodorant Roll-on één van de best verkochte producten uit het assortiment. Het is namelijk een deodorant die echt werkt.
  • Met name mensen die flink zweten en lang hebben gezocht naar een goed werkende deo hebben zeer positieve ervaringen met deze Jafra Deodorant.
  • Voor dames en heren

2. Daily Hair Minimizing Antiperspirant Deodorant Roll-on is een deo-roller met lichte bloemengeur voor dames met een dubbele werking.

  • Een zeer zachte effectieve antiperspirant met bloemengeur die daarbij de activiteit van de haarfollikels remt. Bij gebruik van deze Jafra deodorant gaan de okselharen langzamer groeien en worden ze makkelijker te verwijderen.

3. Aquatique Deodorant Stift

  • Een milde deodorantstick met sneldrogende, niet plakkende formule die beschermt tegen onaangename geurtjes. Laat een frisse geur achter op de huid
  • Voor een langdurig fris gevoel de hele dag door of tijdens het sproten
  • Door de frisse geur kan deze Jafra deodorant voor vrouwen en mannen worden gebruikt.

4. Terra One Deodorant Roller

  • Een frisse aluminiumvrije deodorant, die beschermt tegen lichaamsgeurtjes

Jafra deodorant helpt effectief en zweetluchtjes zijn verleden tijd.

Stinkt zweet wel of niet?

Of zweet wel of niet stinkt is afhankelijk van het soort zweet dat u produceert. Er bestaan namelijk twee soorten zweetklieren en dat zijn de exocriene zweetklieren en de apocriene zweetklieren. De exocriene zweetklieren laten weinig tot geen geur achter. In een sauna wordt bijvoorbeeld erg veel gezweet, maar toch hebben mensen weinig last van zweetgeur. De apocriene zweetklieren zorgen daarentegen wel voor een onaangename geur. De apocriene zweetklieren bevinden zich dan ook net onder de oksels. De Jafra deodorant producten weet precies in te spelen op deze soorten zweetklieren, zodat u niet alleen lekker ruikt, maar ook de productie van stinkende zweetklieren weet te verminderen. Met Jafra deodorant hoeft u dan ook nooit meer bang te zijn dat u last zult krijgen van klotsende oksels en een onaangename zweetgeur. De Jafra deodorant producten hebben dan ook dubbelwerking, namelijk de zweetproductie verminderen en het wegwerken van de zweetlucht.

Jafra Deodorant kopen

Bij Complete Huidverzorging is de Jafra Deodorant is het hele jaar door voordelig geprijsd. Bekijk al onze Jafra deodorant producten.

{products:392,383,461,390}