Spa Mud Mask

Spa diepreinigend moddermasker.

Geïnspireerd door de traditionele Turkse warmwaterbaden doet ons reinigende en huidegaliserende moddermasker ware wonderen. Overigens is het niet alleen goed voor je gezicht.

Breng het ook aan op je decolleté, je ellebogen of knie, laat het 15 minuten inwerken en je zult laaiend enthousiast zijn! 
Gratis Masker kwast!

€ 33,00
(incl. btw)

 • check Gratis verzending
 • check Gegarandeerd dierproefvrij
 • check Gratis persoonlijk advies

Verdien 2 punt/€ 1,00 Maak een account aan en verdien punten.

Uw winkelwagen bevat in totaal 2 punt(en) die kunnen worden omgezet in een tegoedbon van € 1,00.
(Elke € 10,00 besteed = 1 punt, 1 punt = € 0,50 korting)
Meer informatie

Al van oudsher gelden modder- en kleimaskers als natuurlijke reinigers in de schoonheidsverzorging. Ze zorgen voor een diep gereinigde, ontslakte en gezonde huid. Overmatig vet, onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd en de huid krijgt een zacht en glad aanzien. Drie verschillende soorten modder verenigen dankzij hun combinatie de reinigende en ontslakkende eigenschappen uit de kruiden en mineralen optimaal.

Voor wie:

 • Geschikt voor alle huidtypes.
 • Het masker is ook zeer geschikt voor mannen!

Waarom het MUD MASK gebruiken :

 • Het Mud Mask geeft gezicht en lichaam nieuwe energie en een rijke verzorging, doordat de huid wordt bevrijd van onzuiverheden en afgestorven huidschilfers.
 • De huid wordt aangenaam gehydrateerd, verstevigd en gestimuleerd.
 • In dit masker zijn verschillende natuurlijke modder- en kleisoorten gebruikt, die overmatig vet verwijderen en de huid ontslakken, doordat onzuiverheden worden verwijderd.
 • Huidfuncties worden gestimuleerd.
 • Algen zijn als ware overlevingskunstenaars, die al miljoenen jaren onze zeeën bevolken. Algen zitten boordevol vitaminen, minerale zouten en sporenelementen die uit de zee gefilterd zijn. Ze kunnen enorme hoeveelheden vocht opslaan en daardoor zijn algen geweldige vocht inbrengers die de huid een steviger aanzien geven. Extracten werken ontstekingsremmend, regenererend en licht koelend. Extracten uit rode algen is een beproefd wapen tegen rode vlekken.
 • Antioxidanten beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Geen parabenen.

TIP: Gebruik het moddermasker ook voor een prachtig, glad en mooi verzorgde huid van het decolleté!

Gebruik:

Royaal op de gereinigde huid (gezicht/ hals en/ of lichaam) aanbrengen. Het beste is na het douchen te gebruiken. Niet op de huid rond de ogen aanbrengen. Na ca. 15-20 minuten grondig afspoelen.

INGREDIËNTEN:

Natuurlijke moddersoorten:

Moddermaskers hebben een interessante geschiedenis en worden al sinds de oudheid als een geschenk van de natuur beschouwd. Ook vandaag nog profiteert de mens van de therapeutische eigenschappen van natuurlijke moddersoorten. Elke moddersoort heeft een andere samenstelling, gebaseerd op de geologische eigenschappen van de plaats van herkomst. In het algemeen is minerale modder, zoals de modder uit de Dode Zee, samengesteld uit meerdere lagen van sedimentaire kleisoorten, die gedurende vele eeuwen zijn opgebouwd. Het is zeer rijk aan mineralen en organische materialen, die wezenlijk bijdragen aan het verkrijgen van een gezonde huid. 

Kenmerk(en):

Verpakking
Tube250 ml
chat Commentaar (4)
Kwaliteit

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...