Nio-Protective Crème voor de gevoelige huid.

Hydrateert en verstevigt de huid en beschermt haar tegen invloeden van buitenaf.


Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, biedt een diepe bescherming en hydratatie van de huid.

€ 79,00
(incl. btw)
Uit voorraad leverbaar

 • check Gratis verzending
 • check Gegarandeerd dierproefvrij
 • check Gratis persoonlijk advies

Verdien 6 punt/€ 3,00 Maak een account aan en verdien punten.

Uw winkelwagen bevat in totaal 6 punt(en) die kunnen worden omgezet in een tegoedbon van € 3,00.
(Elke € 10,00 besteed = 1 punt, 1 punt = € 0,50 korting)
Meer informatie

Actief concentraat voor de gevoelige huid, werkt in met diepgaande bescherming en hydratatie van de huid. Met name aanbevolen voor de verzorging van heel dunne en prikkelbare huid die behoefte heeft aan bescherming, hydratatie en voeding.

De aanwezigheid van Niosoma - PROTECT, rijk aan uit soja verkregen isoflavonen, maakt het mogelijk een belangrijke hydraterende, verstevigende en elasterende actie uit te voeren, maar beschermd de huid vooral tegen atmosferische agentia en verontreinigende stoffen.

De aanwezigheid van fytoceramide, de bouwsteen van onze huid, en acetylcysteïne, een antioxidant en ontstekingsremmende stof, zorgt voor een specifieke werking tegen vervuilende stoffen.

Toepassing: 's Morgens, na de reiniging, aanbrengen op het gezicht, de hals en de decolleté met lichte cirkelvormige massagebewegingen tot het product volledig is opgenomen.

Verpakking: pot,50 ml

Voor een optimaal resultaat wordt het gebruik van het product aanbevolen:   

 • Nio- Anti-Ageing gezichtsmasker.
 • Nio- Cream Sorbet Moisturizer.
 • Nio- Anti Smog Fluid.

Over NIOBLU Cosmeceutical Niosome Huidverzorging:

  NIO-BLU is een nieuwe generatie cosmeticaproducten die gemaakt worden in Zwitserland met de aller, allerbeste werkstoffen en antioxidanten. Dankzij de zeer doeltreffende en performante actieve bestanddelen biedt elk cosmeticaproduct een ware schoonheidservaring.

  • Deze lijn bevat geen Microplastics, geen chemicaliën en alleen de allerbeste ingrediënten.
  • Deze lijn is samengesteld zonder dierlijke producten.
  • Geen onzin toevoegingen maar uitsluitend wetenschappelijk bewezen inhoud waarbij het risico op huidirritatie zo klein mogelijk is gehouden maar de werking zo optimaal mogelijk is.
  • Nieuwste technieken met Niosomen toegepast en zonder schadelijke zonfilters.
  • Gezonde vetten > voor soepeler huid en bescherming (sheabutter, karnitineboter, arganoil, olive oil)
  • Antioxidanten en vitaminen > repareren schade en brengen balans terug.
  • Kalmerende  bestanddelen > werkzaam op pigment, roodheid en talgproductie.
  • Activerende bestanddelen > tegen verslapping, dehydratie en tekort aan talg.
  • Gezonde zuren > prikkelend (dus verjongend en betere opname en steviger huid. Hoogwaardig cosmetisch product.
  • Dermatologisch getest.
  • 100 % Vegan.

  ACTIEVE INGREDIËNTEN :

  • Shea Boter: Rijk aan antioxidanten, zoals vitamine E, die vrije radicalen bestrijdt en de microcirculatie in het bloed verbetert. microcirculatie in het bloed, voorkomt en vermindert rimpels door hydratatie, voeding en verzachting.
  • Aloë Vera sap: Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dankzij de synergie tussen de antioxiderende en vocht inbrengende stoffen die de plant bevat, stimuleert hij de aanmaak van collageen en elastine, twee stoffen die essentieel zijn voor het verminderen van rimpels en het behoud van een jong en gezond uiterlijk. 
  • Gluconolacton: Het is een lid van de familie van polyhydroxyzuren, moleculen die een zachte exfoliërende werking hebben en het celoppervlak op de juiste manier omwoelen. Doeltreffende anti-verouderingsingrediënten, ideaal voor alle huidtypes, vooral de gevoelige huid.
  • Arganolie: De cosmetische (en andere) eigenschappen van Arganolie zijn al sinds de oudheid bekend bij de Afrikaanse volkeren. Het is geen toeval dat de boom waaruit deze kostbare stof wordt gewonnen wordt ook wel de "boom des levens" genoemd. De verschillende eigenschappen zijn onder meer zijn antioxiderende, elastiserende, vochtinbrengende en verzachtende eigenschappen. Dankzij de sterke antioxidantwerking heeft Arganolie ook een anti-verouderings- en anti-rimpelwerking - een waar elixer van de jeugd.
  • Zoete amandelolie: Het wordt gewonnen uit de oliehoudende zaden van de zoete amandelboom, die op grote schaal wordt geteeld in het Middellandse-Zeegebied. Het is een koudgeperste plantaardige olie die rijk is aan onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten en gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van vitamine E, waarvan de voordelen verschillen van die van amandelen, die ook vezels en eiwitten bevatten. Amandelolie staat bekend om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen, waardoor het een bondgenoot voor de huid is.
  • Olijfolie: Olijfolie heeft antioxiderende eigenschappen, beschermt tegen de schadelijke werking van vrije radicalen en voorkomt de gevolgen van veroudering. Het is een rijke, verzachtende olie die de huid diep voedt en haar natuurlijke hydratatiesysteem regelt. Het heeft ook een verzachtend effect op roodheid en irritatie en wordt goed verdragen door zelfs de meest gevoelige huid.
  •  Niosoma Nio-Protect : Micro-vezelbolletjes die soja-isoflavonen, fytoceramiden en acetylcysteïne bevatten, hebben als functie het actieve bestanddeel binnenin zorgvuldig te bewaren totdat het wordt vrijgegeven, d.w.z. zodra het de beoogde huidlaag heeft bereikt. De isoflavonen dringen diep door en hydrateren, verstevigen en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en verontreinigende stoffen; de fytoceramiden geven de huid structuur en steun en beschermen haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf; de acetylcysteïne, een antioxidant en ontstekingsremmende stof, heeft een specifieke werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Al deze functies worden door Niosoma Nio-Protect uiterst effectief gemaakt.
  • Calendula (Goudsbloem)-extract: Het heeft een ontstekingsremmende, beschermende en helende werking voor de opperhuid en heeft ook regenererende en hydraterende eigenschappen.  
  • Rozenbottelextract: Dankzij de voedende aanwezigheid van vitamine C en E en antioxidanten stimuleert het de celvernieuwing, heeft het een intens anti-ageing effect, vermindert het ongelijkmatige pigmentatie van de opperhuid, verbetert het de weefseltextuur en hydrateert het diepgaand, waardoor het de huid beschermt tegen de gevreesde tekenen van veroudering. Vermindert ongelijkmatige pigmentatie van de opperhuid, verbetert de weefseltextuur en hydrateert diepgaand, beschermt de huid tegen de gevreesde tekenen van veroudering.
  • Vitamine E: Komt veel voor in de natuur en in plantenoliën. Hiervan is aangetoond dat de α-vorm, d.w.z. α-tocoferol, het belangrijkst is voor de antioxidantwerking van vitamine E. Gezien het feit dat het een molecuul is vetoplosbaar, is het een doeltreffend wapen tegen lipoperoxidatie van celmembranen, met antioxiderende werking en bescherming van de integriteit van celmembranen. Het is ook in staat de voortplanting van oxidatieve reacties te blokkeren.
  • Hyaluronzuur: Het is een van de best presterende ingrediënten die we in cosmetische formules kunnen vinden. Het is een volledig biocompatibel molecuul omdat het van nature door ons organisme wordt geproduceerd. Het is een krachtige vochtinbrenger en voedingsstof, die in staat is het fysiologisch verlies van water uit de huid te vertragen. Het is in water oplosbaar en vult de ruimte tussen de vezels op, waardoor de stevigheid, elasticiteit, hydratatie en doorbloeding behouden blijven. In het laboratorium geproduceerd uit gistcultuur door middel van een gistingsproces. 
  chat Commentaar (0)