Kajal Eyeliner Black Bekijk groter

Kajal Eyeliner Black

24981

Een diep zwarte Eyeliner (Kajal). De textuur is zacht en sterk gepigmenteerd en kan worden gebruikt in de binnenste en de buitenste ooghoek. De Kayal Eyeliner kan naast de Eye Pencil worden gebruikt, om een speciale finish te krijgen,gebruik je creativiteit. Zorgt in een handomdraai voor een smokey look. Geeft een intensieve, krachtige kleur.

Meer details

€ 14,90

Datasheet

Verpakking stift 3.5 g

Meer informatie

Toepassing:

Draai de stift ca. 1/2 cm uit Trek een lijntje langs de bovenste en de onderste wimperrand.Voor een dramatischer look trekt u met de Kajal een fijn lijntje binnen in de onderste wimperrand. Vul en verbreed de lijntjes om nog mee intensiteit te geven Laat zich gemakkelijk uitblenden.

  • Om de Kajal aan te punten, trek je hem al draaiend in een schuine hoek over een tissue.
  • Dames met donker haar kunnen de Kajal gebruiken om grijze haartjes te maskeren.

Recensies

Kwaliteit 
2017-12-14

Niet verwacht

Wat een fijne eyeliner. Gemakkelijk aan te brengen en blijft goed en lang zitten. En je kan makkelijk vari?ren in dikte die je aan brengt.
Hoop dat deze eyeliner ook nog in donkerbruin komt.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten

Inkwell Eyeliner

Inkwell Eyeliner

Eyeliner in mooie kleuren. Kies uit: 24780 Luxe Lapis > uitverkocht 24777 Emerald > allerlaatste ! 24774 Ebony Shimmer > uitverkocht

€ 7,00 € 14,00
Felt Tip Eyeliner Stift Liquid Black

Felt Tip Eyeliner Stift Liquid Black

1 Beoordeling(en)

Jafra Felt Tip Eyeliner black is een super mooie eyeliner. Een opvallende look of juist subtiel, dat is helemaal aan jou. Jafra Felt Tip Eyeliner zorgt ervoor dat het nog makkelijker wordt om het perfecte lijntje op je wimper rand aan te brengen. Watervast.

€ 10,50