• Nieuw

Royal Defy Active Firming Serum

Kalmeren, hydrateren, verstevigen en verhelderen met dit hyperkrachtige serum.

Uiterst werkzaam serum met softfocus-technologie voor omvangrijkere huidproblemen. Werkt onmiddellijk versterkend, verstevigend en heeft een soft focus-effect.

Witte truffel, een kostbaar superfood, helpt kalmeren, hydrateren, verstevigen en verhelderen terwijl het beschermt tegen toekomstige tekenen van veroudering.

€ 75,00
(incl. btw)

 • check Gratis verzending
 • check Gegarandeerd dierproefvrij
 • check Gratis persoonlijk advies

Verdien 7 punt/€ 3,50 Maak een account aan en verdien punten.

Uw winkelwagen bevat in totaal 7 punt(en) die kunnen worden omgezet in een tegoedbon van € 3,50.
(Elke € 10,00 besteed = 1 punt, 1 punt = € 0,50 korting)
Meer informatie

Na het reinigen met Defy Rich Crème Cleanser, begint u het vernieuwingsproces met dit hyperkrachtige serum. Witte truffel, een kostbaar superfood, helpt kalmeren, hydrateren, verstevigen en verhelderen terwijl het beschermt tegen toekomstige tekenen van veroudering. Soft focus technologie bevordert een gladde, volle huid en vermindert onmiddellijk het uiterlijk van lijntjes. Aanbevolen voor de veeleisende, rijpere huid.


JAFRA ROYAL DEFY BESTRIJDT DE 10 TEKENEN VAN GEVORDERDE HUIDVEROUDERING
                               IN HET BIJZONDER WERKZAAM BIJ DE RIJPERE HUID

 1. Diepe lijntjes en rimpels
 2. Volumeverlies
 3. Ingevallen wangen en ogen
 4. Elasticiteitsverlies
 5. Slapheid
 6. Rimpelig uiterlijk
 7. Droogheid
 8. Vergrote poriën
 9. Ongelijkmatige teint
 10.  Vale teint


HOE HET WERKT: Er zijn onmiddellijk duidelijke en lang werkzame resultaten te zien. Bevat uiterst effectieve werkzame stoffen. De huid ziet er meteen steviger en strak uit en fijne lijntjes worden verminderd. Na vier weken ogen diepere voorhoofdsrimpels onopvallender en de huid is strakker, gladder, fraai gecontoureerd, heeft een gelijkmatige teint, straalt en is vol jeugdige spankracht. Helpt de huideigen beschermingsbarrière te versterken, belangrijk vocht te binden en beschermt de huid tegen contaminaties uit het milieu.

TIP: Vergeet niet het serum ook op de hals en het decolleté aan te brengen. Hier is de huid dunner en laat mogelijk nog sterkere tekenen van schade als gevolg van blootstelling aan zonnestraling en veroudering zien dan in het gezicht.


BELANGRIJKSTE WERKZAME STOFFEN:

 • ROYAL JELLY RJX: Exclusieve technologie die de werkzaamheid van Gelée Royale exponentieel verhoogt om de huid er langer jeugdig uit te laten zien.
 • ROYAL-JELLY-OLIE: Dit huidverzorgende middel bevat in ruime mate 10-hydroxy-decaanzuur, een vetzuur dat het vochtgehalte van de huid verhoogt en het oppervlak ervan versterkt en haar weer elasticiteit verleent.
 • WITTE TRUFFEL: Zeldzaam extract met veel vitaminen, mineralen en de huid beschermende antioxidanten. Kalmeert en verstevigt de huid, hydrateert, zorgt voor een gelijkmatige teint en beschermt tegen toekomstige tekenen van huidveroudering.
 • NIACINAMIDE: Veelzijdig wondervitamine dat de huid kalmeert, zichtbaar laat stralen, de hydratatie verbetert en de natuurlijke beschermingsmantel ervan versterkt.
 • PEPTIDECOMPLEX: Twee gepatenteerde, biologisch beschikbare peptides vormen een synergetisch complex, dat de huid merkbaar verstevigt en het ontstaan van diepere lijntjes en rimpels vermindert.
 • HYALURONZUUR: Natuurlijke vochtmagneet die tot het duizendvoudige van zijn eigen gewicht aan water kan opslaan. Verbetert de hydratatie en slaat vocht op, zodat de huid meteen voller lijkt te zijn en rimpeltjes worden geëgaliseerd.
chat Commentaar (0)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...