Royal Defy Rich Crème Cleanser

Reiniging voor het gezicht met Royal Jelly RJX, Avocado-olie en witte truffel.

Een rijke, reinigende crème die make-up en onzuiverheden verwijdert en de huid verzacht.

Met Avocado-olie, Koninginnengelei en Witte Truffelextract

€ 39,00
(incl. btw)
De laatste 2

 • check Gratis verzending
 • check Gegarandeerd dierproefvrij
 • check Gratis persoonlijk advies

Verdien 3 punt/€ 1,50 Maak een account aan en verdien punten.

Uw winkelwagen bevat in totaal 3 punt(en) die kunnen worden omgezet in een tegoedbon van € 1,50.
(Elke € 10,00 besteed = 1 punt, 1 punt = € 0,50 korting)
Meer informatie

Trotseer geavanceerde tekenen van veroudering met krachtige, bewezen technologie. Begin met het reinigen met een luxueuze formule die niet hoeft te worden uitgespoeld, die make-up en onzuiverheden onmiddellijk wegsmelt en de huid verzacht met avocado-olie en witte truffel. De huid wordt glad, vol en intens gehydrateerd.

Aanbevolen voor de veeleisende, rijpere huid.

JAFRA ROYAL DEFY BESTRIJDT DE 10 TEKENEN VAN GEVORDERDE HUIDVEROUDERING
                               IN HET BIJZONDER WERKZAAM BIJ DE RIJPERE HUID


 1. Diepe lijntjes en rimpels
 2. Volumeverlies
 3. Ingevallen wangen en ogen
 4. Elasticiteitsverlies
 5. Slapheid
 6. Rimpelig uiterlijk
 7. Droogheid
 8. Vergrote poriën
 9. Ongelijkmatige teint
 10.  Vale teint

Geformuleerd met de baanbrekende Royal Jelly RJx, versterkt JAFRA ROYAL Defy de kracht van de natuurlijke koninginnengelei om de huid er langer jonger uit te laten zien

HOE HET WERKT:

Begin met het reinigen met een luxueuze formule die niet hoeft te worden uitgespoeld, die make-up en onzuiverheden onmiddellijk wegsmelt en de huid verzacht met avocado-olie en witte truffel. De huid wordt glad, vol en intens gehydrateerd. Luxe formule met sodium PCA, glycerine, avocado-olie en ceramiden voor het mild verwijderen van verontreinigingen, vet, make-up en vuil zonder uitdrogen. De huid is glad, gevulder, goed gehydrateerd, zacht en soepel en soepel. 

Gebruik: Slechts een klein beetje cleanser heb je nodig voor de reiniging. Aanbrengen op het gezicht, afspoelen is niet nodig. Vermijd het gebied rondom de ogen. Met een papieren tissue afvegen of voor een verfrissende reiniging afspoelen met warm water.

TIP: Let erop bij het afspoelen lauwwarm water te gebruiken. Dat verwijdert niet alleen make-upresten effectiever dan koud water, maar te heet water kan de huid irriteren en uitdrogen doordat het er natuurlijke vetten aan onttrekt.


BELANGRIJKSTE WERKZAME STOFFEN:

 • ROYAL JELLY RJX: Exclusieve technologie die de werkzaamheid van Gelée Royale exponentieel verhoogt om de huid er langer jonger uit te laten zien.
 • WITTE TRUFFEL: Zeldzaam extract met veel vitaminen, mineralen en de huid beschermende antioxidanten. Kalmeert en verstevigt de huid, hydrateert, zorgt voor een gelijkmatige teint en beschermt tegen toekomstige tekenen van huidveroudering.
 • SODIUM-PCA: Natuurlijke vochtigheidsfactor die de huid hydrateert en eraan bijdraagt dat die zacht en soepel blijft en beschermd wordt tegen prikkelende stoffen.
 • SHEABUTTER: Essentiële vetzuren, antioxidanten en vitaminerijke lipides die de huid kalmeren en verzorgen, zonder de poriën te verstoppen.
 • AVOCADO-OLIE: Bevat talrijke vetzuren, ijzer, magnesium, koper, kalium, vitamines en de anti-oxidatief werkende vitamine E. Het maakt de huid fluweelzacht, hydrateert haar intensief en neutraliseert de huid beschadigende vrije radicalen.


JAFRA ROYAL producten zijn vrij van:

 • parabenen, ftalaten, minerale olie, natriumlaurylsulfaten (SLS / SLES) en vrij van schadelijke conserveringsmiddelen.
 • Alle JAFRA-producten zijn klinisch en dermatologisch getest.
 • Ze worden door een onafhankelijke gecertificeerde toxicoloog gecertificeerd.
 • Overeenkomstig de wettelijke verboden is er geen enkel product van JAFRA op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Aan de bijen wordt bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL-producten op generlei wijze schade toegebracht.


BIJ HET EERSTE GEBRUIK: 8 van de 10 vrouwen vonden hun huid frisser, gehydrateerd en fluweelzacht.*
NA 4 WEKEN 100% viel op dat hun huid beter gehydrateerd werd en heerlijk zacht was.*

*Percentage/aandeel vrouwen dat het in een onafhankelijke consumententest in de VS en Mexico met deze stelling eens was.

Kenmerk(en):

Verpakking
tube 125 ml
Verpakking
tube 125 ml
chat Commentaar (1)
Kwaliteit