In prijs verlaagd! Royal Jelly Lift Concentrate Bekijk groter

Royal Jelly Lift Concentrate

20451

Royal Jelly Lift Concentrate met direct liftend effect!
Een behandeling in kuurvorm voor 2 tot 3 weken, met een direct face- lift effect !! Uit ondervinding weten we dat je 1 flesje gebruikt in  5-6 dagen. Zo kun je de kuur van tijd tot tijd herhalen. Aangeraden wordt om minimaal een kuur van 3 flesjes per keer te doen Het verbetert het beeld van de afgematte en krachteloze huid.

Meer details

€ 49,00

-€ 37,00

€ 86,00

Datasheet

Verpakking verpakking van 7 ampullen à 7 ml

Meer informatie


  • Dit intensieve serum bevat liposomen met Royal Jelly, een voedzame substantie die door bijen geproduceerd wordt en een complex mengsel van aminozuren, vitaminen en mineralen bevat.
  • Het verhoogt aanwijsbaar de celvernieuwing (dus sneller een jongere huid), vocht vasthoudend en een fluweelzachte huid.
  • Dit serum is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de gevoelige huid.
  • Ideaal voor de veeleisende en zongebruinde huid of voor de huid waar de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar zijn.
  • Verdeel ’s morgens en ’s avonds een beetje van de Lift Serum over het gezicht ( ook onder de ogen, mond en hals), na de reiniger en tonic. Daarna zoals gebruikelijk de dag – of nachtverzorging aanbrengen.
 
 

Recensies

Kwaliteit 
2020-07-28

Aanrader!

Heerlijk om van tijd tot tijd je huid extra te verwennen met dit voedende serum in kuurvorm.

Kwaliteit 
2020-07-22

I mis deze product in mijn routine

Ik had al een recensie geschreven maar ik wil graag nog iets toevoegen : het product is nu op en ik merk dat het echt werkte op mijn huid. Ik ben 46 en mijn huid bij de mondhoeken hangt een beetje. Dit serum heeft echt geholpen om de huid te liften en strak te trekken. Dus ik heb hem weer besteld, het wordt een vaste product in mijn dagelijkse routine

Kwaliteit 
2020-06-06

Licht en krachtig

Deze serum is zeer licht en trekt direct in de huid. Ruikt erg lekker en natuurlijk. Boven op smeer ik de royal jelly creme en mijn huid is zacht en strak. Top product

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten

Royal Jelly Milk Balm Advanced

Royal Jelly Milk Balm Advanced

3 Beoordeling(en)

Een zeer hoogwaardige vetvrije, rijke balsem, die de huid intensief hydrateert. Met anti-aging werking voor een gevitaliseerde huid en een jonger aanzien. Het bevat één van de rijkste werkstoffen van de natuur: Royal Jelly, het verbetert de vitaliteit van de huid en hydrateert deze.

€ 67,00
Royal Jelly Eye Concentrate Capsules

Royal Jelly Eye Concentrate Capsules

1 Beoordeling(en)

Royal Jelly Eye Concentrate Capsules verbetert direct de vitaliteit van de kwetsbare huid rondom de ogen. Een exclusief tweevoudig werkzaam complex zorgt voor directe vermindering van rimpeltjes en stimuleert tegelijkertijd het eigen beschermings-mechanisme van de huid.

€ 39,00
Ultra Nourishing Gold Gel

Ultra Nourishing Gold Gel

Ons WAUW serum!Rijk voedend serum met gouddeeltjes. Het  kalmeert, verzorgt, hydrateert en houdt de huid soepel. Hyaluronzuur en ayurvedische plantenextracten verzorgen de gestresste, droge en veeleisende huid.Vanaf 2 stuks > 10 % extra korting!

€ 66,00