Royal Boost gemengde/vette huid

Actieve filters

 • Royal Boost Set Basic
  • -€ 23,00
  • Nieuw

  Jafra Royal Boost Basic Set

  € 122,00 € 99,00

  Reinigt, verzorgt en vitaliseert met olievrije, snel intrekkende, lichte gel-formules.

  Deze onontbeerlijke producten met hun frisse kick zorgen niet alleen direct voor je huid, maar gaan ook de spelbrekers die bijdragen aan de huidveroudering tegen.

  Voor een huid die er gewoon gezonder uitziet!


  Gratis Picknick kleed.


 • Royal Boost Set DeLuxe

  € 220,50 € 169,00

  Reinigt, verzorgt en vitaliseert met olievrije, snel intrekkende, lichte gel-formules.

  Voor een huid die er gewoon gezonder uitziet!

 • Purifying Gel Cleanser

  € 22,00

  Verfrissende 2-in-1 reinigingsgel met micro-peeling.

  Een frisse start, met deze huidverfijnende reinigingsgel met Royal Jelly RJx, speciaal voor de normale/gemengde/vettige huid.


 • Matte Control Moisturizer

  € 39,00

  Dag glans...Hallo gave huid!

  Royal Boost Matte Control Moisturizer: lichte, vetvrije, matterende verzorging.

 • Cover Me Sunscreen Broad Spectrum SPF 30

  € 39,00

  Bescherming zonder te glimmen.

  Lichte, olievrije bescherming tegen UV-straling met Royal Jelly RJX voor het gezicht. Geschikt voor de normale / gemengde / vettige huid. • Detox Clay Mask

  € 22,00

  Multitaskend kleimasker met Royal Jelly RJX rijk aan mineralen en anti-oxidanten.

  Speciaal voor de normale - gemengde- vettige huid.

  Tijdelijk maskerkwast cadeau!

 • Boost 2-1 reinigings tissues

  € 14,00

  2-in-1 reinigingstissues met Royal Jelly RJX. 


  Deze reinigingstissues mogen in geen enkele reis-of sporttas ontbreken.

  Even vegen met de tissue laat enkel een soepele, schone en verfriste huid achter. 

 • Royal Boost Eye Refresh

  € 26,00

  Een vederlichte, verfrissende, olievrije oogcrème.

  Vitaliseert het gebied rond de ogen meteen met een verkoelende hydratatie boost voor een wakkere, uitgeruste en zichtbaar verfriste look.

 • Winter Boost Set

  € 65,00 € 49,90

  Geef je huid een winterboost!

  Boost Set 2 met producten + gratis cadeau:

  1. Boost Eye Refresh oogverzorging ( vast product in deze set)
  2. Boost Moisturizer naar keuze.
  3. Gratis Gentle Exfoliating Scrub ter waarde van € 30.00

Bereid je voor op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoonweg fantastisch uitziet. Het Boost Ritual is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint.
Boost bevat naast vitaliserende matcha, superfood-extracten, plantaardige voedingsstoffen, vitaminen en mineralen het exclusieve Royal Jelly RJvan JAFRA.
Deze onontbeerlijke producten met hun frisse kick zorgen niet alleen direct voor je huid, maar gaan ook de spelbrekers die bijdragen aan de huidveroudering tegen. Voor een huid die er gewoon gezonder uitziet. Reinigt, verzorgt en vitaliseert met olievrije, snel intrekkende, lichte gel-formules. Verleent de huid soepelheid en frisheid zonder te glimmen.

Gelée Royale,een van de meest hoogwaardige elixers uit de natuur,is de enorme levenskracht die de bijenkoning voortbrengt. 
Het voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur welgeteld met een factor 50. Het is een absoluut vitaliteitselixer en een waarlijk unieke stof.
Overeenkomstig de wettelijke verboden is er geen enkel product van JAFRA op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Aan de bijen wordt bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL-producten op generlei wijze schade toegebracht.
In 1956 ontsloot JAFRA- oprichtster Jan Day het potentieel ervan voor het eerst voor de huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconde  ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht. Als pioniers, experts en wereldmarktleiders op het gebied van Gelée Royale gebruiken we dit wonder der natuur in elk JAFRA ROYAL product. Met de baanbrekende ontdekking van Royal Jelly RJX blijven we trouw aan onze innovatie claim en zetten een heel nieuwe mijlpaal in de Gelée Royale huidverzorging. Deze revolutionaire synergie van natuur en hypermoderne wetenschap geeft de toepassing van Gelée Royale meer precisie en maakt haar tot een van de meest werkzame Royal-Gelée-formules die op dit moment op de wereld verkrijgbaar zijn.