Brightening Serum Concentrate

Zichtbaar lichtere, egalere en smetteloze huid.

Het vederlichte, meervoudig werkzame serum doorstroomt de huid met intensief verhelderende werkzame stoffen. Het is er op gericht het uiterlijk van alle soorten hyperpygmentatie te verhelderen, de teint egaler en fijne lijntjes minder zichtbaar te maken.

€ 29,00
(incl. btw)

  • check Gratis verzending
  • check Gegarandeerd dierproefvrij
  • check Gratis persoonlijk advies

Verdien 2 punt/€ 1,00 Maak een account aan en verdien punten.

Uw winkelwagen bevat in totaal 2 punt(en) die kunnen worden omgezet in een tegoedbon van € 1,00.
(Elke € 10,00 besteed = 1 punt, 1 punt = € 0,50 korting)
Meer informatie

De teint perfectionerende roodwier: biotechnisch verhelderend diglucosyl-galluszuur en Jafra`s exclusieve Royal Jelly RJX technologie zorgen voor een smetteloze gelijkmatige huid.


Belangrijkste werkzame stoffen:

Royal Jelly RJExclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en jonger aan te voelen.

  • Roodwier: Vitamine-, mineralen- en antioxidantenrijk powerpakket dat de huidstructuur verheldert, kalmeert, egaler maakt en laat stralen.
  • Diglucosyl-galluszuur:   De bekroonde verhelderende werkzame stof, die door huidcontact wordt geactiveerd, is vier keer effectiever dan vitamine C en 60 keer effectiever dan kojinezuur en bestrijdt effectief de vorming van alle zichtbare tekenen van een ongelijkmatige huid.

Gebruik:  Dagelijks 2x aanbrengen.

TIP:
De huid heeft ongeveer 12 weken nodig om te regenereren. Wanneer je verkleuringen en een ongelijkmatige teint bestrijdt geldt hoe dieper de schade de huidlagen ingaat hoe langer de behandeling duurt. Gebruik een serum met intensieve lightening gedurende meerdere weken lang, om de beste resultaten te behalen en een stralende, smetteloze teint te krijgen. 

chat Commentaar (0)