• -€ 53,00

Luna Bright Basic Set

Light Up Your Skin en krijg een stralende smetteloze huid.


Luna Bright werkt gericht tegen hyper pigmentatie en voorkomt deze.
Samen met gericht werkende inhoudsstoffen en enkele van de meest effectieve lighteners.

Tijdelijk gratis Picknick kleed.


€ 148,00
€ 95,00 € 53,00 korting
(incl. btw)
Cleanser/Mask/Serum 1
Cleanser/Mask/Serum 2
Moisturizer/Sunscreen 1
Moisturizer/Sunscreen 2

 • check Gratis verzending
 • check Gegarandeerd dierproefvrij
 • check Gratis persoonlijk advies

Verdien 9 punt/€ 4,50 Maak een account aan en verdien punten.

Uw winkelwagen bevat in totaal 9 punt(en) die kunnen worden omgezet in een tegoedbon van € 4,50.
(Elke € 10,00 besteed = 1 punt, 1 punt = € 0,50 korting)
Meer informatie

Set 4 producten:

 • 2 x cleanser/masker/serum
 • 2 x moisturizer/sunscreen

  Luna Bright werkt gericht tegen hyper pigmentatie en voorkomt deze. Samen met gericht werkende inhoudsstoffen en enkele van de meest effectieve lighteners. Het is een baanbrekende huidverzorging die de teint zichtbaar egaler maakt, zuivert en laat stralen. Luna Bright beschermt tegen toekomstige beschadigingen en voorkomt de vorming van fijne lijntjes. Een krachtige combinatie van JAFRA's exclusieve Royal Jelly RJX en de volgende generatie werkzame stoffen voor een lightening-behandeling. Luna Bright werkt op diverse manieren om het uiterlijk van elke vorm van hyperpigmentatie, inclusief hardnekkige donkere pigmentvlekken, zichtbaar te verminderen. Elk product werkt synergetisch en focust op de belangrijke stap van lightening van de huid. Om binnen de kortst mogelijk tijd de meest intensieve resultaten te bereiken, is het aan te bevelen alle producten van het verzorgingsritueel te gebruiken. Luna Bright is geschikt voor alle huidtypes en huidtinten. Het is zo mild dat het elke dag kan worden gebruikt.

  TIP:

  Haal het beste uit je huidverzorging. Breng voor een maximaal Lightening-effect de producten over elkaar aan, zodat ze synergetisch kunnen werken en zo elkaar in hun werking kunnen versterken.

  Belangrijkste werkzame stoffen:

  • Royal Jelly RJExclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en jonger aan te voelen.
  • Roodwier: Vitamine-, mineralen- en antioxidantenrijk powerpakket dat de huidstructuur verheldert, kalmeert, egaler maakt en laat stralen.
  • Gistextract: Gistextract is een effectieve radicalen- en vuilvanger en beschermt de huid tegen toxines en milieugerichte
  • stressfactoren.
  • Diglucosyl-galluszuur:   De bekroonde verhelderende werkzame stof, die door huidcontact wordt geactiveerd, is vier keer effectiever dan vitamine C en 60 keer effectiever dan kojinezuur en bestrijdt effectief de vorming van alle zichtbare tekenen van een ongelijkmatige huid.

  chat Commentaar (0)