Vertraag huidveroudering met de nieuwe NIOBLU ANTI-AGING lijn.

Dankzij het gebruik van Niosomen bereiken de actieve bestanddelen de huidlagen en zorgen voor stevigheid, glans en een natuurlijk liftend effect voor een egale en stralende huid.

Krachten van deze Anti-aging huidverzorgingslijn:

  • Hoogwaardig cosmetisch product
  • Lage concentratie van emulgatoren
  • Zorgvuldig gekozen oliefase voor een aangename, lichte textuur
  • Dermatologisch getest
  • Allergeenvrije geuren
  • Actieve ingrediënten waarvan de doeltreffendheid bij de gebruiksconcentratie is gedocumenteerd
  • NIOBLU bevat geen schadelijke zonnefilters

Wist je dat:

Voorkomen altijd de beste manier is om rimpels te bestrijden?

Bescherm je huid `s zomers maar ook in de winter tegen zonnestraling.

Zorg voor een gezonde en evenwichtige leefstijl.

Actieve ingrediënten

Acacia collageen: Acacia-collageen is afkomstig van het natuurlijke gom (verhard sap) van de Acacia Seyal-boom. Het is een gomextract dat een mengsel van complexe suikers (arabinogalactan oligosacchariden) en glycoproteïnen bevat, die hydraterende eigenschappen hebben die vergelijkbaar zijn met die van dierlijk collageen.

Shea boter: Rijk aan antioxidanten zoals vitamine E, die vrije radicalen bestrijdt en de microcirculatie in het bloed verbetert, voorkomt en vermindert het rimpels door te hydrateren, te voeden en te verzachten.

Zoete amandelolie: Het wordt gewonnen uit de oliehoudende zaden van de zoete amandelboom, die op grote schaal wordt geteeld in het Middellandse-Zeegebied. Het is een koudgeperste plantaardige olie die rijk is aan onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten en gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van vitamine E. Amandelolie staat bekend om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen, waardoor het een bondgenoot voor de huid is.

Calendula-extract: Het heeft een ontstekingsremmende beschermende en helende werking voor de opperhuid, en heeft ook regenererende en hydraterende eigenschappen.

Rozenbottelextract: Dankzij de voedende aanwezigheid van vitamine C en E en antioxidanten stimuleert het de celvernieuwing, heeft het een intensief anti-ageing effect, vermindert het ongelijkmatige pigmentatie van de opperhuid, verbetert het de weefselstructuur en hydrateert het diepgaand, waardoor het de huid beschermt tegen het verschijnen van de gevreesde tekenen van veroudering.

Niosoma Nio-Active: Microdeeltjes die granaatappelpitolie en natuurlijk gistextract bevatten, hebben als functie de werkzame stof binnenin zorgvuldig te bewaren, totdat deze vrijkomt, d.w.z. tot in de beoogde huidlaag. Dankzij deze innoverende techniek dringen de werkstoffen tot diep in de huid door, komen ze tot volle ontplooiing, hydrateren en tonifiëren ze de huid en geven ze haar een nieuwe frisheid.

Hyaluronzuur: Het is een van de best presterende ingrediënten die we in cosmetische formules kunnen vinden. Het is een volledig biocompatibel molecuul omdat het van nature door ons organisme wordt geproduceerd. Het is een krachtige vochtinbrenger en voedingsstof, die in staat is het fysiologisch verlies van water uit de huid te vertragen. Het is in water oplosbaar en vult de ruimte tussen de vezels op, waardoor de stevigheid, elasticiteit, hydratatie en turgescentie behouden blijven. In het laboratorium geproduceerd uit gistcultuur, via een biofermentatieproces.

Gamma-oryzanol: De naam komt van de rijstplant (Oryza sativa), waaruit het wordt gewonnen. Gamma-oryzanol wordt in cosmetica gebruikt als een natuurlijke zonnefilter en heeft tonisch-revitaliserende eigenschappen. Het heeft ook sterke antioxiderende eigenschappen, gaat de door vrije radicalen veroorzaakte schade tegen en beschermt de huid tegen oxidatieve stress en fotouitdroging. Oryzanol heeft een natuurlijk filterend vermogen tegen UVA-straling.