NIO-BLU is een nieuwe generatie cosmeticaproducten die gemaakt worden in Zwitserland met de aller, allerbeste werkstoffen en antioxidanten. Dankzij de zeer doeltreffende en performante actieve bestanddelen biedt elk cosmeticaproduct een ware schoonheidservaring.

Deze lijn bevat geen Microplastics, geen chemicaliën, geen schadelijke zonnefilters, geen dierlijke producten en alleen de allerbeste ingrediënten. 

Geen onzin toevoegingen maar uitsluitend wetenschappelijk bewezen inhoud waarbij het risico op huidirritatie zo klein mogelijk is gehouden maar de werking zo optimaal mogelijk is.

Laat je verassen door de resultaten!

Producten boordevol voor de huid functionele ingrediënten van natuurlijke oorsprong op basis van de nieuwste wetenschap. Bevat Gamma Oryzanol De naam is afgeleid van de rijstplant (Oryza sativa), waaruit het wordt gewonnen. Gamma Oryzanol wordt in cosmetische producten gebruikt als een natuurlijke zonnefilter en heeft verstevigende en revitaliserende eigenschappen. Het heeft sterke antioxiderende kwaliteiten, gaat de schade tegen, die door vrije radicalen veroorzaakt wordt, en beschermt de huid tegen oxidatieve stress en veroudering. Oryzanol heeft een natuurlijk filterend vermogen tegen UVA-straling.

Dankzij de microscopische micellen (niosomen), die de heel performante actieve bestanddelen in de huidlagen inbrengen, vertraagt het assortiment van NIOBLU de celveroudering van de huidweefsels en verkrijgt men zo een jongere look.

Niosomen: Niosomen zijn zeer hydrofiele blaasjes die bang zijn voor uitdroging; wanneer ze op de huid worden aangebracht, hebben ze de neiging door te dringen en te migreren naar de diepere waterrijke lagen om een adequate hydratie te verzekeren.

Net als Liposomen zijn Niosomen in staat de stabiliteit te vergroten, de werkzaamheid te verbeteren, de circulatietijd te verlengen en de absorptie van het werkzame bestanddeel te verbeteren.

Vergeleken met Liposomen hebben Niosomen echter andere belangrijke voordelen, zoals:

* vermogen om hydrofiele en vetoplosbare werkstoffen op te vangen

* grotere chemische stabiliteit

* geen problemen opleveren in verband met de zuiverheid van fosfolipiden

* lage toxiciteit door niet-ionische aard

* groter doordringend vermogen

Nieuwste technieken met Niosomen toegepast en zonder schadelijke zonnefilters.

Gezonde vetten > voor soepeler huid en bescherming (sheabutter, karnitineboter, arganoil, olive oil)

Antioxidanten en vitaminen > repareren schade en brengen balans terug.

Kalmerende bestanddelen > werkzaam op pigment, roodheid en talgproductie.

Activerende bestanddelen > tegen verslapping, dehydratie en tekort aan talg.

Gezonde zuren > prikkelend (dus verjongend en betere opname en steviger huid. Hoogwaardig cosmetisch product.

Dermatologisch getest.

100 % Vegan.