Hoe werkt ons spaarsysteem.

Bij Complete Huidverzorging zijn we blij met jou als klant. We willen je graag bedanken omdat je bij ons je Jafra bestellingen plaatst. Bij iedere bestelling in de webshop spaar je punten met ons spaarsysteem. Met deze spaarpunten kun je bij een volgende bestelling korting krijgen. Dat maakt het winkelen bij Complete Huidverzorging nog leuker!

Hoe werkt het punten spaarsysteem?

Registreer je als klant van Complete Huidverzorging. Via jouw eigen account kunnen wij je spaarpunten toekennen. Bij besteding van elke € 10,- aan artikelen ontvang je een punt. Het aantal punten dat je hebt gespaard zijn zichtbaar in je account.

Je kunt ook regelmatig extra bonuspunten verdienen. Hoe doe je dit?

Via onze nieuwsbrief laat ik regelmatig laten weten hoe je deze bonuspunten kunt verdienen. Het is dus aan te raden je in te schrijven voor onze nieuwsbrief waardoor je meteen op de hoogte blijft van onze aanbiedingen en speciale acties voor vaste klanten. Op deze manier spaar je al snel een leuke korting bij elkaar! Vergeet niet om in te loggen in je persoonlijke account en van daaruit te bestellen. Alleen dan kunnen jouw punten worden toegekend via het punten spaarsysteem.

Hoeveel zijn mijn gespaarde punten waard?

Iedere gespaarde punt is € 0.50 cent waard. Je kunt je gespaarde tegoed inleveren op je volgende aankoop. Bij het plaatsen van een bestelling (wanneer je bent ingelogd) kun je in het winkelwagentje aangeven hoeveel punten je wilt inwisselen voor een korting. Je punten blijven een half jaar geldig.

Voorbeeld: Je hebt een paar leuke artikelen uitgezocht in de webshop en het totaalbedrag is € 50,- Je kiest ervoor om 10 spaarpunten te verzilveren. Dit levert je een korting op van € 5. Je hoeft nu nog maar € 45 af te rekenen. Met de overgebleven punten kun je weer verder sparen voor een nieuw tegoed.

Kan ik mijn gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?

Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze alleen verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Complete Huidverzorging. De spaarpunten hebben geen contante waarde.

Heb je vragen over het punten spaarsysteem, laat het ons gerust weten .

Voorwaarden punten spaarsysteem zijn aangepast per 1 september 2021.