Welkom bij Complete Huidverzorging.

Mijn naam is Sjoukje Kuijper- Koster. Nadat ik al een aantal jaren enthousiast gebruiker was van Jafra producten ben ik in 2004 Jafra consulente geworden. In 2014 was het tijd voor de volgende stap en is de webshop van Complete Huidverzorging online gegaan. Inmiddels heb ik een uitgebreide vaste klantenkring opgebouwd in Nederland en België.

Ik vind het belangrijk om mijn klanten van goed advies te kunnen voorzien en volg alle product trainingen en bijeenkomsten. Op deze manier ben ik op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en nieuwe producten in ons assortiment. Sinds 2022 is het assortiment uitgebreid met een fantastisch nieuwe lijn, de NioBlu Cosmeceutical Niosome huidverzorging ontwikkeld in Zwitserse laboratoria.

Mijn doel is tevreden klanten die bij mij altijd terecht kunnen voor advies en vragen. Met zorg maak ik de bestellingen klaar en probeer mijn klanten te verwennen met kleine attenties. Hopelijk zorgt dit ervoor dat iedereen blij wordt wanneer het pakketje wordt open gemaakt.

Heb je vragen of advies nodig?? Neem gerust contact met me op.

Sjoukje Kuijper-Koster

Laan van London 10

4332 DP Middelburg

Email: info@completehuidverzorging.nl

Telefoon: 06-28189438