GeléeRoyale,een van de meest waardevolle elixers uit de natuur, is de machtige levenskracht die de bijenkoningin voortbrengt. Het voedt haar,geeft haar energie en vergroot...


GeléeRoyale,een van de meest waardevolle elixers uit de natuur, is de machtige levenskracht die de bijenkoningin voortbrengt. Het voedt haar,geeft haar energie en vergroot haar levensduur met zeggen en schrijven ongeveer een factor 40.Het is een absoluut vitaliteits elixeren een waarlijk unieke stof. In 1956 ontsloot JAFRA-oprichtster Jan Day het potentieel ervan voor het eerst voor de huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht. Als pioniers ,experts en wereldmarktleiders op het gebied van Gelée Royale gebruiken we dit wonder der natuur in elk JAFRA ROYAL product. Onze aan het JAFRA Royal Jelly Science Institute verbonden deskundigen ontdekken steeds meer geheimen van deze buitengewone super-voedingsstof. Met de baanbrekende ontdekking van RoyalJellyRJX blijven we trouw aan onze innovatie claim en zetten een heel nieuwe mijlpaal in de Gelée Royale-huidverzorging. Deze revolutionaire synergie van natuur en hypermoderne wetenschap geeft de toepassing van Gelée Royale meer precisie en maakt haar tot een van de meest werkzame Royal-Gelée-formules die op dit moment op de wereld verkrijgbaar zijn.
Meer

Royal Jelly Huidverzorging Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Royal Defy
  !
  Nieuw in 2021!

  Ervaar hoogwaardige huidverzorging die het beste van wetenschap en natuur combineert voor uw mooiste resultaten.
  Tart geavanceerde tekenen van veroudering met krachtige, bewezen technologie. Geformuleerd met Baanbrekende Royal Jelly RJx, versterkt de Royal Defy Ritual de kracht van de koninklijke gelei van de natuur om de huid er langer jong uit te laten zien.
  Aanbevolen voor de oudere, veeleisende huid.

  JAFRA ROYAL DEFY BESTRIJDT DE 10 TEKENEN VAN GEVORDERDE HUIDVEROUDERING
                                 IN HET BIJZONDER WERKZAAM BIJ DE RIJPERE HUID

  1. Diepe lijntjes en rimpels
  2. Volumeverlies
  3. Ingevallen wangen en ogen
  4. Elasticiteitsverlies
  5. Slapheid
  6. Rimpelig uiterlijk
  7. Droogheid
  8. Vergrote poriën
  9. Ongelijkmatige teint
  10. Vale teint
  • Begin met het reinigen met een verzorgende, hydraterende reinigingsmelk, die eenvoudig kan worden weggeveegd en die make-up en onzuiverheden onmiddellijk wegsmelt en de huid verzacht met avocado-olie.
  • Start dan het vernieuwingsproces met een hyper potentieel serum. Witte truffel, een kostbaar superfood, helpt kalmeren, hydrateren, verstevigen en verhelderen terwijl het beschermt tegen toekomstige tekenen van veroudering. Softfocus- technologie bevordert een gladde, dikke huid en vermindert onmiddellijk het uiterlijk van lijnen.
  • Trakteer vervolgens je ogen op ultieme vernieuwing met een intensief koelende, gel-crème formule met massageapplicator. Gepatendeerde peptiden verminderen de aanblik van rimpels en kalmeren, hydrateren de gevoelige huid rond de ogen onmiddelijk.
  • Een rijke vochtinbrengende crème lift en geeft volume wanneer rood zeewier herstellende hydratatie levert voor een heldere, volle teint.
  • Bescherm en kalmeer elke ochtend je huid met een multitasking zonnebrandcrème. Bescherming met een breed spectrum voorkomt tekenen van veroudering door milieuschade en extract van sojabonen helpt de huidbarrière te versterken voor een gladde, verheven teint die gehydrateerd blijft.

  JAFRA ROYAL producten zijn vrij van:

  • Parabenen, ftalaten, minerale olie, natriumlaurylsulfaten (SLS / SLES) en vrij van schadelijke conserveringsmiddelen.
  • Alle JAFRA-producten zijn klinisch en dermatologisch getest.
  • Ze worden door een onafhankelijke gecertificeerde toxicoloog gecertificeerd.
  • Overeenkomstig de wettelijke verboden is er geen enkel product van JAFRA op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Aan de bijen wordt bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL-producten op generlei wijze schade toegebracht.
 • Royal Jelly Revitalize


  EXCLUSIEF BIJ JAFRA:  Royal Jelly RJ x:


  Royal Jelly Revitalize: 
  Onze exclusieve technologie geeft nu nog meer kracht, werkzaamheid en precisie .

  • Kracht: Royal Jelly RJ x vermenigvuldigt de vitaliserende kracht van Royal Jelly en verbetert het weerstandsvermogen van de huid   
  • Werkzaamheid: De drievoudige hoeveelheid Royal Jelly voor een langere werkzaamheid
  • Precisie: Micro-inkapseling maakt een doelgerichte afgifte van de werkzame stoffen van de Royal Jelly tot diep in de huid mogelijk.

  Elk Revitalize product bevat de voedende Gelée Royale. Het resultaat: Een huid die er 7 jaren jonger uitziet!

  In de wetenschap betekent “X” de kracht vanRoyal Jelly RJ x , onze nieuwste innovatie, is het resultaat van 60 jaar koninklijke Royal Jelly Expertise. Jafra`s exclusieve Royal Jelly RJ x - technologie vermenigvuldigt de voordelen van Royal Jelly en levert ze met meer kracht, werkzaamheid en precisie dan ooit tevoren. Het is wetenschappelijk bewezen dat het geweldige resultaten oplevert. En alleen Jafra heeft het !!

 • Royal Jelly Classic
  Jafra Royal Jelly, het geheim van de bijenkoningin , koninklijke verzorging van top tot teen.
  Fascinerend, krachtig en eindeloos verjongend.
  Het ingrediënt Royal Jelly staat al eeuwenlang voor schoonheid en gezondheid. Deze “schoonheidselixer uit de natuur” was al in de oude beschavingen van de Egyptenaren en de Maja’s bekend en allerlei mythen over deze “heilige substantie van de jeugd” doen de ronde.
  JAFRA heeft met de productlijn “Royal Jelly” het legendarische geheim van de royal jelly en de eeuwige jeugd ontsluierd.
  Overeenkomstig de wettelijke verboden is er geen enkel product van JAFRA op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Aan de bijen wordt bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL-producten op generlei wijze schade toegebracht.

  Royal Jelly koop je bij de Jafra specialist van Nederland.
 • Royal Luna Bright
  KRIJG EEN STRALENDE,SMETTELOZE HUID MET LUNA BRIGHT.

  Maak kennis met het LUNA BRIGHT verzorgingsritueel.
  Luna Bright is een baanbrekende huidverzorging die de teint zichtbaar egaler maakt, zuivert en laat stralen. Luna Bright beschermt tegen toekomstige beschadigingen en voorkomt de vorming van fijne lijntjes. Een krachtige combinatie van Jafra`s exclusieve ROYAL RJX en de volgende generatie werkzame stoffen voor een lightening behandeling. Luna Bright werkt op diverse manieren om het uiterlijk van elke vorm van hyperpigmentatie, inclusief hardnekkige donkere pigmentvlekken, zichtbaar te verminderen.

  Elk product werkt synergetisch en focust op de belangrijke stap van lightening van de huid. Om binnen de kortst mogelijke tijd de meest intensieve resultaten te bereiken, is het aan te bevelen alle producten van het verzorgingsritueel te gebruiken. 
  LUNA BRIGHT is geschikt voor alle huidtypes en huidtinten. Het is zo mild dat het elke dag kan worden gebruikt.

  Gelée Royale, één van de meest hoogwaardige elixters uit de natuur, is de enorme levenskracht die de bijenkoningin voortbrengt. Het voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met een factor 50. Het is een absoluut vitaliteits elixter en een waarlijk unieke stof. 
  Overeenkomstig de wettelijke verboden is er geen enkel product van JAFRA op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Aan de bijen wordt bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL-producten op generlei wijze schade toegebracht.


  RJ IS EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ JAFRA EN ZIT IN ELK JAFRA ROYAL PRODUCT.

  Kenmerken van een vermoeide vale huid:

  • De uitstraling van de huid wordt minder en stress is sneller zichtbaar.
  • Kringen om de ogen en pigmentvlekken komen meer voor en de huid wordt droger.
 • Royal Jelly Clear Smart
  Clear Smart is een eenvoudig, integraal 4 traps verzorgingsritueel voor alle huidtypen en elke leeftijd van teenagers tot volwassenen. Clear Smart behandelt effectief, maar mild de belangrijkste oorzaken van acné: te veel talg, acne veroorzakende bacteriën en verstopte poriën. Het verwijdert overtollige talg, maakt de poriën open, hydrateert en helpt de huid om haar eigen „zelfverdediging“, dat wil zeggen het microbioom, te herstellen.

  ACNE:
  • Waardoor ontstaat acne: Puistjes zijn de laatste stap in een reactieketen die begint als de huid teveel huidsmeer (talg) produceert. De poriën verstoppen door een concentratie van talg en afgestorven huidcellen. Vervolgens gedijen Propionibacterium acnes bacteriën en kunnen rode vlekjes en zwellingen veroorzaken.
  • Hoe ontstaat overtollige talg: Genetische aanleg, stress en hormonen kunnen een rol spelen. Of je nu teenager of volwassene bent, het geheim van het controleren van acne uitbraken is erin gelegen ze liefst helemaal niet te laten gebeuren. Dat betekent de reactieketen van huidsmeer bacteriën puistjes te onderbreken.
  • Kan ik puistjes openkrabben, open maken of uitdrukken? Nee. Je riskeert infecties, huidletsels en eventueel littekens.
  • Hoe kom ik van puistjes af: Je moet alle oorzaken tegelijk behandelen :
            - de poriën open maken.
            - overtollige talg verwijdere.
            - bacteriën bestrijden en weer zorgen voor een evenwichtig microbioom.

  DE BELANGRIJKSTE WERKZAME STOFFEN:  WAAROM VRIJ VAN GEURSTOFFEN:

  Het Clear Smart Ritual is om goede reden vrij van geurstoffen. Mensen met acne hebben vaak een droge,rode ontstoken en gevoelige huid. Omdat de geurstoffen een allergische reactie zouden kunnen veroorzaken, is de formule van Clear Smart zonder geurstoffen en is ook gebleken dat hij goed wordt verdragen.

  CLEAR SMART FOCUST OP DE VOLGENDE PROBLEMEN:

  MEE-ETERS                                                                  ACNE VEROORAKENDE BACTERIEN
  GERSTEKORRELS                                                        ONTSTEKINGEN
  PUISTJES                                                                    TOEKOMSTIGE ACNE UITBRAKEN
  VERSTOPTE EN VERGROTE PORIEN                           RODE PLEKJES EN IRRITATIES      
  OVERTOLLIG HUIDSMEER                                          UITDROGING   
                                   

  HET RESULTAAT:

  Zichtbaar helderdere,gekalmeerde,zachtere en gematteerde huid
 • Royal Boost...


  Bereid je voor op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoonweg fantastisch uitziet. Het Boost Ritual is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint.
  Boost bevat naast vitaliserende matcha, superfood-extracten, plantaardige voedingsstoffen, vitaminen en mineralen het exclusieve Royal Jelly RJvan JAFRA.
  Deze onontbeerlijke producten met hun frisse kick zorgen niet alleen direct voor je huid, maar gaan ook de spelbrekers die bijdragen aan de huidveroudering tegen. Voor een huid die er gewoon gezonder uitziet. Milde formules zorgen voor de benodigde hydratatie. Deze lijn kalmeert, verzacht en verzorgt de droge en gevoelige huid en laat deze er stralend uitzien.

  Gelée Royale,een van de meest hoogwaardige elixers uit de natuur,is de enorme levenskracht die de bijenkoning voortbrengt. 
  Het voedt haar,geeft haar energie en verlengt haar levensduur welgeteld met een factor 50. Het is een absoluut vitaliteitselixer en een waarlijk unieke stof.
  Overeenkomstig de wettelijke verboden is er geen enkel product van JAFRA op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Aan de bijen wordt bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL-producten op generlei wijze schade toegebracht.
  In 1956 ontsloot JAFRA- oprichtster Jan Day het potentieel ervan voor het eerst voor de huidverzorging.
  Vandaag de dag wordt er elke 6 seconde  ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.
  Als pioniers, experts en wereldmarktleiders op het gebied van Gelée Royale gebruiken we dit wonder der natuur in elk JAFRA ROYAL product.
  Met de baanbrekende ontdekking van Royal Jelly RJblijven we trouw aan onze innovatie claim en zetten een heel nieuwe mijlpaal in de Gelée Royale huidverzorging. Deze revolutionaire synergie van natuur en hypermoderne wetenschap geeft de toepassing van Gelée Royale meer precisie en maakt haar tot een van de meest werkzame Royal-Gelée-formules die op dit moment op de wereld verkrijgbaar zijn. • Royal Boost...


  Bereid je voor op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoonweg fantastisch uitziet. Het Boost Ritual is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint.
  Boost bevat naast vitaliserende matcha, superfood-extracten, plantaardige voedingsstoffen, vitaminen en mineralen het exclusieve Royal Jelly RJvan JAFRA.
  Deze onontbeerlijke producten met hun frisse kick zorgen niet alleen direct voor je huid, maar gaan ook de spelbrekers die bijdragen aan de huidveroudering tegen. Voor een huid die er gewoon gezonder uitziet. Reinigt, verzorgt en vitaliseert met olievrije, snel intrekkende, lichte gel-formules. Verleent de huid soepelheid en frisheid zonder te glimmen.

  Gelée Royale,een van de meest hoogwaardige elixers uit de natuur,is de enorme levenskracht die de bijenkoning voortbrengt. 
  Het voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur welgeteld met een factor 50. Het is een absoluut vitaliteitselixer en een waarlijk unieke stof.
  Overeenkomstig de wettelijke verboden is er geen enkel product van JAFRA op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Aan de bijen wordt bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL-producten op generlei wijze schade toegebracht.
  In 1956 ontsloot JAFRA- oprichtster Jan Day het potentieel ervan voor het eerst voor de huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconde  ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht. Als pioniers, experts en wereldmarktleiders op het gebied van Gelée Royale gebruiken we dit wonder der natuur in elk JAFRA ROYAL product. Met de baanbrekende ontdekking van Royal Jelly RJX blijven we trouw aan onze innovatie claim en zetten een heel nieuwe mijlpaal in de Gelée Royale huidverzorging. Deze revolutionaire synergie van natuur en hypermoderne wetenschap geeft de toepassing van Gelée Royale meer precisie en maakt haar tot een van de meest werkzame Royal-Gelée-formules die op dit moment op de wereld verkrijgbaar zijn.


 • Royal Jelly Heren...

  MADE FOR MEN

  OMDAT EEN MANNENHUID ANDERS IS

  Een mannenhuid verschilt in veel opzichten van een vrouwenhuid. De huid van mannen heeft een fysiologisch andere structuur, gedraagt zich anders en wordt vaak blootgesteld aan andere invloeden van buitenaf.


  JAFRA ROYAL FOR MEN
   richt zich op de volgende kernfuncties:
  • Dikkere opperhuidEen dikkere huid kan de opname van lokaal aangewende producten bemoeilijken.
  • Grotere poriën & meer talg : Grotere talgklieren met meer talgproductie en grovere poriën kunnen leiden tot onzuiverheden.
  • Scheerirritaties : Scheren kan ingegroeide haartjes, snijwonden, rode vlekken en gevoeligheid van de huid tot gevolg hebben.
  JAFRA ROYAL maakt de mannenhuid gladder, kalmeert en verbetert deze.
  • KRACHT: Royal Jelly RJX multipliceert de vitaliserende werking van Gelée Royale en verbetert de weerstand van de huid.
  • WERKZAAMHEID: De drievoudige hoeveelheid Gelée Royale voor een langere werkingsduur.
  • PRECISIEMicro-inkapseling maakt een doelgerichte afgifte van de werkzame stoffenvan de Gelée Royale tot diep in de huid mogelijk. 
  Het Skin Comfort Complex helpt om een gevoelige huid te kalmeren, droogheid te verzachten en grondig scheren te bevorderen.

  FRANSE EIK
  • Bekend als de „koning onder de bomen“
  • Levensduur tot 500 jaar
  • Antioxidatieve eigenschappen voorkomen schade door vrije radicalen

  ZILVERWILG
  • Oud geneesmiddel tegen pijn
  • Natuurlijke bron van salicylzuur
  • Helpt bij ontstekingen en rode vlekken
  DIRECTE HULP BIJ SCHEERPROBLEMEN ZOALS:
  • scheerbrand
  • gevoeligheid
  • rode vlekjes
  • trekkende huid
  • droogheid
  Het Skin Comfort Complex maakt gebruik van de huidkalmerende kracht van boomschors en vruchtextracten, om scheerstress tegen te gaan. Of je je nu dagelijks scheert of maar af en toe, dit natuurlijke complex gaat de strijd aan met de belangrijkste problemen, waaronder een trekkende, droge en gevoelige huid. De JAFRA ROYAL Men lijn is verrijkt met het Skin Comfort Complex en helpt bij dagelijks gebruik aantoonbaar bij veel aangenamer scheren.
  JAFRA-wetenschappers hebben twee werkzame inhoudsstoffen die tegen scheerproblemen helpen geïdentificeerd.

  Men`s care ritual :

  GOEDE GEWOONTES = GEWELDIGE HUID
  SCHONE, HELDERE HUID EN GLADDER SCHEREN IN SLECHTS ENKELE MINUTEN TIJD
  1. Reinigen & verfrissen
  2. Kalmeren & voorbereiden
  3. Verzorgen & beschermen
  VOOR NOG BETERE RESULTATEN:
  1. Reinigen & verfrissen
  2. Kalmeren & voorbereiden
  3. Verzorgen en voorkomen (`s morgens en `s avonds)
  4. Verzorgen & beschermen (alleen `s morgens)