Royal Defy Basic Set

Royal Defy Basic Set met 4 producten:

 • 1 Rich Crème Cleanser ( vast product )
 • 1 Hydrator/serum naar keuze
 • 2 Zonbescherming /oogverzorging naar keuze
 • in mei gratis Picknick kleed

Meer details

€ 159,00

-€ 65,00

€ 224,00

Datasheet

Verpakking Set, 4 producten

Meer informatieJe voelt je geweldig? Dat moet dan ook je huid uitstralen....

JAFRA ROYAL Defy is een revolutionaire, alles omvattende aanpak voor de verzorging van de rijpere veeleisende huid. In elk product worden onze moderne anti-aging-technologie en doelgerichte werkzame stoffen toegepast. Al vanaf het eerste gebruik ziet de huid er aantoonbaar mooier en jeugdiger uit. Binnen slechts vier weken verandert het huidbeeld zichtbaar – de huid krijgt haar jeugdige spankracht en elasticiteit terug, de structuur oogt egaler, ze krijgt meer volume en zelfs het ontstaan van diepere rimpeltjes wordt verminderd. Luxe formules bevatten Gelée Royale, de Royal Jelly RJX-technologie en de nieuwe, exclusieve Royal Jelly Oil alsmede een extract van witte truffel, peptides, bioactieve werkzame stoffen en antioxidanten in een zeer hoge concentratie.


Aanbevolen voor de oudere, veeleisende huid.

JAFRA ROYAL DEFY BESTRIJDT DE 10 TEKENEN VAN GEVORDERDE HUIDVEROUDERING
                               IN HET BIJZONDER WERKZAAM BIJ DE RIJPERE HUID

 1. Diepe lijntjes en rimpels
 2. Volumeverlies
 3. Ingevallen wangen en ogen
 4. Elasticiteitsverlies
 5. Slapheid
 6. Rimpelig uiterlijk
 7. Droogheid
 8. Vergrote poriën
 9. Ongelijkmatige teint
 10.  Vale teint
Begin met het reinigen met een luxe crème die niet kan worden afgespoeld en die make-up en onzuiverheden onmiddellijk wegsmelt en de huid verzacht met avocado-olie.

Start dan het vernieuwingsproces met een hyper potentieel serm. Witte truffel, een kostbaar superfood, helpt kalmeren, hydrateren, verstevigen en verhelderen terwijl het beschermt tegen toekomstige tekenen van veroudering. Softfocus- technologie bevordert een gladde, dikke huid en vermindert onmiddellijk het uiterlijk van lijnen.

Trakteer vervolgens je ogen op ultieme vernieuwing met een coole, gel-crème formule. Gepatendeerde peptiden verminderen de aanblik van rimpels en kalmeren, hydrateren de gevoelige huid rond de ogen onmiddelijk.

Een rijke vochtinbrengende crème lift en geeft volume wanneer rood zeewier herstellende hydratatie levert voor een heldere, volle teint.

Bescherm en kalmeer elke ochtend je huid met een multitasking zonnebrandcrème. Bescherming met een breed spectrum voorkomt tekenen van veroudering door milieuschade en extract van sojabonen helpt de huidbarrière te versterken voor een gladde, verheven teint die gehydrateerd blijft.

JAFRA ROYAL producten zijn vrij van:
 • parabenen, ftalaten, minerale olie, natriumlaurylsulfaten (SLS / SLES) en vrij van schadelijke conserveringsmiddelen.
 • Alle JAFRA-producten zijn klinisch en dermatologisch getest.
 • Ze worden door een onafhankelijke gecertificeerde toxicoloog gecertificeerd.
 • Overeenkomstig de wettelijke verboden is er geen enkel product van JAFRA op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Aan de bijen wordt bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL-producten op generlei wijze schade toegebracht.

Recensies

Schrijf uw recensie

Royal Defy Basic Set

Royal Defy Basic Set

Royal Defy Basic Set met 4 producten:

 • 1 Rich Crème Cleanser ( vast product )
 • 1 Hydrator/serum naar keuze
 • 2 Zonbescherming /oogverzorging naar keuze
 • in mei gratis Picknick kleed

Gerelateerde producten

Royal Defy Deluxe Set

Royal Defy Deluxe Set

Nieuw in ons vaste assortiment!Royal Defy Basic Set met 6 producten: 1 Rich Crème Cleanser ( vast product ) 2 Hydrator/serum naar keuze 2 Zonbescherming /oogverzorging naar keuze 1 Spa product naar keuze In mei gratis Picknick kleed.

€ 249,00 € 350,00
All-In Royal Defy Set

All-In Royal Defy Set

Royal Defy All-in Set met 5 vaste producten: 1 Rich Crème Cleanser ( vast product ) 1 4 D Hydrator 1 Active Firming Serum 1 Lift Express Eye Treatment 1 Multi Performance Age Protector Broad Spectrum SPF 50 in mei gratis picknick kleed

€ 211,00 € 299,00