In prijs verlaagd! Royal Jelly Revitalize Extra Hydration Serum Bekijk groter

Royal Jelly Revitalize Extra Hydration Serum

15045

DE DORSTLESSER MET VITAMINE E !

Dit geconcentreerd serum hydrateert de droge huid 24/7 en versterkt haar beschermingsbarrière. Het kalmeert een zeer droge huid met hydraterende bio-actieve stoffen en ondersteunt de beschermingsbarrière. De huid is zacht, soepel en vol.


Meer details

€ 37,00

-€ 9,50

€ 46,50

Datasheet

Verpakking dispenser, 30 ml

Meer informatie

WAT DOET HET: Verzorgt de dorstige, vermoeide huid door hydratatie 24/7.

TOEPASSING: 's Ochtends en 's avonds na de reiniging aanbrengen. Masseer voorzichtig een kleine hoeveelheid serum in de betreffende huidplekjes. Wacht een minuutje alvorens andere producten te gebruiken, zodat het serum kan intrekken.

BELANGRIJKSTE WERKZAME STOFFEN:

  • ROYAL JELLY RJXExclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen.
  • VITAMINE E: Verzorgt de huid, maakt haar zacht en beschermt tegen schade door vrije radicalen.
  • ZEEWIER: Dit 'power-pakket' is rijk aan anti-oxidanten en heeft regenererende eigenschappen die de huid helpen om haar vochtgehalte te behouden en haar tegen omgevingsinvloeden te beschermen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten

Royal Jelly Revitalize Deluxe  Set

Royal Jelly Revitalize Deluxe Set

Deze verzorgingslijn heeft klinisch beproefde, overtuigende resultaten die je kunt zien en voelen. Het resultaat: Een huid die er 7 jaren jonger uitziet!Royal Jelly Revitalize, met Royal Jelly RJx is de huidverzorging voor vrouwen die de diverse tekenen van veroudering willen tegengaan. Gratis Picknick kleed.

€ 209,00 € 290,00
Royal Jelly Revitalize Basic  Set

Royal Jelly Revitalize Basic Set

Deze verzorgingslijn heeft klinisch beproefde, overtuigende resultaten die je kunt zien en voelen.Het resultaat: Een huid die er 7 jaren jonger uitziet!Royal Jelly Revitalize, met Royal Jelly RJx is de huidverzorging voor vrouwen die de diverse tekenen van veroudering willen tegengaan. Gratis Picknick kleed.

€ 159,00 € 209,00